Fakulteti i Ekonomisë
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Universiteti i Tiranës

Kalendari i Aktiviteteve

No events

Studentët

Studentët

Key Force Studentore

Rrjeti i Studentëve Ekselentë

AIESEC

Erasmus+

Konferenca dhe Botime

1 konf botime

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.