Union Bank ofron mundësinë e kryerjes së internship-it, për studentët e të gjitha degëve të ciklit Bachelor dhe Master, për një periudhë tre (3) mujore. Praktika mund të kryhet në degët e Union Bank dhe/ose në departamente të ndryshme pranë Zyrave Qendrore. 

Procedura e aplikimit:
Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni dokumentacionin: CV-në tuaj, kopjen e diplomës dhe listës së notave Bachelor/Master, kopje e skanuar e ID në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Afati për aplikim: 31 Janar 2023

Klikoni për më tepër:
Program internship-i për studentët e FEUT pranë Union Bank

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.