Departamenti: Financë
Grada/Titulli: Msc.
Funksioni: Personel Akademik
Kontakt: [email protected]
Biografia: Igli Tola u diplomua me rezultate shumë të larta për Financë në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, ku edhe mori gradën Master Shkencor në Financë në vitin 2019. Njëkohësisht zotëron edhe një Master në 'Business Law' nga FDUT. Ka marrë pjesë në konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare, si dhe kontribuar në organizimin e aktiviteteve shkencore në universitet e më gjerë. Igli ka edhe eksperiencë të gjatë në projekte të ndryshme, si Project Manager, trajnues, ekspert etj. Mund të permendim bashkëpunime me organizata si: KAS, USAID, NDI, IRI etj. Që prej shumë vitesh, Igli ka një angazhim në media; si në atë vizive dhe atë të shkruar duke qenë një zë aktiv në çështjet rinore, politike, ekonomike etj.
Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.