Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për mobilitete për studentët
PhD të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Poitiers, në Francë, për vitin akademik 2023-
2024.
https://www.univ-poitiers.fr/en/
Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e studentëve PhD për studime;
Nivelet e mobilitetit për studentët:
- Doktoraturë

Afati për aplikim: 30 Nëntor 2023
Dokumentat duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Sektori i
Marrëdhënieve me Jashtë, si dhe duhet të dërgohen të skanuara në e-mailin Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

Klikoni për më tepër

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.