Lajm i mirë për të gjithë studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës përsa i përket bibliotekës digjitale JSTOR!

Aksesimi në këtë bibliotekë digjitale mund të bëhet tashmë me anë të e-mailit personal zyrtar.
Falë bashkëpunimit të Universitetit të Tiranës dhe Fondacionit Shqiptaro – Amerikan për Zhvillim (AADF), stafi akademik dhe studentët kanë akses online në revista dhe artikuj shkencorë e akademikë.
Për më shumë informacion klikoni në adresën: https://unitir.edu.al/biblioteka-online/
 
Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.