Në vijim të njoftimit të dt.13 Korrik, në link-un e mëposhtëm mund të gjeni informacion zyrtar të vlefshëm nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Klikoni për më tepër:

Njoftimi i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Copyright © 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.