Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Luksemburgut, për semestrin e dytë të
vitit akademik 2023 - 2024.
https://wwwen.uni.lu/


Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e studentëve për studime;
Kohëzgjatja e bursave:
- Master (1 semestër);

Afati për aplikim: 29 Shtator 2023
Dokumentat duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Sektori i
Marrëdhënieve me Jashtë, si dhe duhet të dërgohen të skanuara në e-mailin Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..


Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

 

Klikoni për më tepër

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.