fe.JPG

Të nderuar kolegë dhe të dashur studentë,

Duke ju uruar edhe njëherë të kaloni sa më bukur, ju njoftojmë se mësimi rifillon ditën e Hënë, dt. 10 Janar 2022.

Pushime të mbara!

Copyright © 2022 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.